RNS 810 gyári navigáció (VW Phaeton)

Elérhető szolgáltatások:

  • Teljeskörü szervíz (olvasófej csere, mechanika csere, SD-kártya olvasó csere, alaplap csere, USA-EU átalakítás, stb.)
  • Szoftver frissítés (gyári frissítések, gyorsabb bootolás, több funkció elérése)
  • Térkép adatbázis frissítés (Jelenleg a V17 Nyugat-Európa - 2020 a legfrissebb)
  • Tolatókamera beszerelés
  • Gyári bluetooth kihangosító beszerelés
  • Elvesztett kódkártya / PIN kód lekérése, vagy átírása

 

Volkswagen RNS 810 információ, és specifikáció

 

Az RNS 810 DVD műholdas navigációs / rádiórendszer a legerősebb navigációs rendszer, a legújabb multimédiás technológiával, amely biztonságosan és egyszerűen irányítja az úticélja felé, a 30 GB-os merevlemezen lévő előre telepített navigációs adatok felhasználásával.

Átlátszó nyolc hüvelykes érintőképernyős színes kijelző és integrált hangvezérlés. Úgy tervezték, hogy az utazása pihentetőbbé váljon. Az érintőképernyő lehetővé teszi az infotainment rendszer könnyű elérését, lehetővé téve, hogy zenét válasszon, és álló helyzetben akár DVD-ket is lejátsszon.

Az integrált DVD-meghajtó lehetővé teszi videók vagy zenék lejátszását a hat CD-váltóval, SD-kártyaolvasóval vagy a 30 GB-os merevlemezen keresztül, audiofájlok, MP3 vagy WMA formátumok segítségével. A szokásos telefonkapcsolatnak, a Bluetooth * vezeték nélküli rSAP (távoli SIM hozzáférési profil) és a HFP (kihangosító profil) technológiával rendelkező legmodernebb kommunikációs egységnek köszönhetően biztonságban tarthatja a kapcsolatot menet közben.

Minden elemet hangfelismeréssel vagy az infotainment rendszerrel lehet aktiválni.

Az előre telepített térképadatokkal bízhat abban, hogy könnyen megtalálja az utat, bármerre is megy.

A kijelző mind 2D, mind 3D lehetőségeket kínál. Megjeleníti a sebességkorlátozásokat is. A hangvezérlő funkciót mind a navigációs rendszerhez, mind az autós szórakoztatáshoz felhasználhatja a multifunkciós kormánykerék segítségével.

A rendszer a helyek és utcák nevét egy új, egy teljes beviteli funkcióval azonosítja, ami azt jelenti, hogy parancsot adhat az utcák és a városok együttes keresésére.

A Volkswagen járművekbe telepített műholdas navigációs rendszereket rendszeresen frissíteni kell. A frissítési folyamat egyszerű és viszonylag gyors, a járműbe felszerelt rendszertől függően.