RNS 850 gyári navigáció (VW Touareg)

 

Elérhető szolgáltatások:

  • Teljeskörü szervíz (olvasófej csere, mechanika csere, SD-kártya olvasó csere, alaplap csere, USA-EU átalakítás, UART stb.)

  • Szoftver frissítés (gyári frissítések, gyorsabb bootolás, több funkció elérése)

  • Térkép adatbázis frissítés

  • Magyar menürendszer (A navigáció minden menüpontja magyar)

  • Magyar hangnavigáció

  • Tolatókamera beszerelés

  • Gyári bluetooth kihangosító beszerelés

 

 

Volkswagen RNS 850 információ és specifikáció 

 

Kiváló hangminőségű rádiónavigációs rendszerünk 60 GB-os merevlemez-meghajtóval és DAB-rádióval.

A 8 hüvelykes képernyő nemcsak a szórakoztató és navigációs funkciókat irányítja, hanem a jármű adatait is megjeleníti, és álló helyzetben akár DVD-ket is lejátszhat.

Az RNS 850 a legfejlettebb rádió / navigációs rendszer a legújabb multimédia technológiával, amely biztonságosan és egyszerűen vezeti úticéljához.

 

Egész Európa előre telepített térképadatával bízhat abban, hogy megtalálja az utat, bárhová is jár.

A színes színes kijelző képes megjeleníteni egy 2 vagy 3 dimenziós térkép nézetet, valamint a környező épületek 3D sziluettjeit és egyes nemzetek látnivalóinak részletes modelljét.

Megjeleníti az út sebességkorlátozását is.

Használhatja az érintőképernyőt, a multifunkciós kormánykereket vagy a hangvezérlő funkciót is a navigációs rendszer és az autós szórakoztató rendszer működtetéséhez.

A rendszer a helyek és utcák nevét egy új, teljes beviteli funkcióval azonosítja, ami azt jelenti, hogy parancsot adhat az utcák és a városok együttes keresésére. Ha közúton halad, a navigációs képernyő iránytűvel és magasságmérővel rendelkezik, hogy bármikor pontosan tudja, hol tartózkodik.

A Media-In kiegészítő csatlakozás lehetővé teszi iPod vagy MP3 lejátszó csatlakoztatását a saját zenéjéhez. Az integrált 60 GB-os merevlemez rengeteg helyet kínál zenegyűjteményéhez - és természetesen a navigációs adatokhoz. A két SD-kártyaolvasó biztosítja a kényelmes adatcserét és tárolást, amikor csak szüksége van rá.